2024 Pony Express

Utah trail schedule for Ham Radio Support

(all times are based on anticipated schedule – actual times may vary).

All times listed are MDT

Segment 1

Utah/Wyoming state line to Echo	Utah/Wyoming state line to Echo Junction – 1 a.m. to 5:30 a.m. (June 23) 4.5 hrs	
Communication frequency	Lewis Peak repeater 147.360 (100.0)	
Resources needed.	1 vehicle with driver and operator	
Trail vehicle Assigned to		
	1-2 Net Control operators for 4 .5 hours	
Net control Assigned to		

Segment 2

	Echo Junction to Murray park – 5:30 to 11:30 a.m.(June 23) 6.0 hrs		
	Communication frequency	Lewis Peak repeater. 147.360 (100.0)	
		Farnsworth repeater (intertie) 147.120 (100.0)	
	Resources needed	1 vehicle with driver and operator	
Trail v	ehicle Assigned to		
		1-2 Net Control operators for 6 hours	
Net co	ontrol Assigned to		

Segment 3

Murray park to Bluffdale - 1	Murray park to Bluffdale - 11:30 a.m. to 2 p.m. (June 23). 2.5 hrs		
Communicaton frequency	Farnsworth repeater (Intertie) 147.120 (100.0)		
Resources needed Bluffdale, then adding an additior	1 vehicles with driver and operator from Murray Park to nal vehicle and driver from Murray Park to Bluffdale		
Trail vehicle 1 Assigned to			
Trail vehicle 2 Assigned to			
	1-2 Net Control operators for 2.5 hours		
Net control Assigned to			
Segment 4			
Bluffdale to Fairfield – 2 p.	m. to 4:00 p.m. (June 23) (June 23) 2.0 hrs		
Communication frequencies	Hidden Peak repeater (intertie) 147.180 (100.0)		
	Vernon Black Crook repeater 145.390 (100.0)		
Resources needed	2 vehicles with driver and operator		
Trail vehicle 1 Assigned to N7PJI	R, Patrick and driver		
Trail vehicle 2 Assigned to			
	1-2 Net Control operators for 2 hours		

Net control Assigned to K7BTU, Rulon

Segment 5

Fairfield to Simpson Spri	ngs – 4:00 p.m. to 8:30 p.m. (June 23) 4.5
2 vehicles with dri	ivers and operators
Communication frequencies	Hidden Peak repeater(intertie) 147.180 (100.0)
	Black Crook repeater 145.390 (100.0)
Resources needed	2 vehicles with driver and operator
Trail vehicle 1 Assigned to	
Trail vehicle 2 Assigned to	
	1-2 Net Control operators for 4.5 hours
Net control Assigned to	
Segment 6	
Simpson Springs Black R	ock – 8:30 p.m. (June 23) to 12:30 a.m. (June 24). 4.0
Communication frequencies	Black Crook repeater 145.390 (100.0)
	Wendover Peak repeater 147.200 (100.0)
Resources needed 2 ve	chicles with drivers and operators
Trail vehicle 1 Assigned to	
Trail vehicle 2 Assigned to	
	1-2 Net Control operators for 4 hours
Net control Assigned to	

Segment 7

Black Rock to Ibapah – 12:30 a.m. (June 24) to 6:30 a.m. (June 24). 6.0 hrs			
Communication frequencies	Black Crook repeater 145.390 (100.0)		
	Wendover Peak repeater 147.200 (100.0)		
Resources needed 2	vehicles with drivers and operators		
Trail vehicle 1 Assigned to			
Trail vehicle 2 Assigned to			
	1-2 Net Control operators for 6 hours		
Net control Assigned to			
Vehicle to vehicle communication is 146.550 simplex			

Segment 6 & 7 can be completed as one segment if desired.